PixelJunk Shooter Ultimate til PlayStation 4 og Vita

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. marts 2014 - kl. 14:08
Del denne artikel:
3 0

Sony og Double Eleven har annonceret at Pixeljunk Shooter er på vej til både PlayStation 4 og PlayStation Vita under navnet PixelJunk Shooter Ultimate

Double Eleven og deres to PixelJunk Shooter spil til PlayStation 3, blev vel modtaget da de udkom og med god grund, da begge spil er glimrende arkade spil. Derfor kan PlayStation 4 og PlayStation Vita ejere godt se frem til udgivelsen af PixelJunk Shooter Ultimate, som udkommer til sommer.

PSlife Share!

PixelJunk Shooter Ultimate kommer til at indeholde begge PixelJunk Shooter spil i en pakke og som er smeltet sammen til et spil. Spillet er naturligvis tilpasset til de 2 systemer, så det kører i 1080p 60fps på PlayStation 4 og 30fps i 960x544, som er PlayStation Vita's maksimum opløsning. Grafikken er naturligvis også tilpasset, så PlayStation 4's ekstra kræfter bliver brugt på forbedret grafik, der bl.a. byder på et nyt 3D skib, som skulle give en bedre fornemmelse af hvornår skibet er i bevægelse og generelt se bedre ud.

PSlife Share!

Med lancering på 2 platforme samtidigt, får PixelJunk Shooter Ultimate support for cross-save, så man kan spille på det ene system og forsætter på det andet, samt cross-play, hvilket betyder man kan spille multiplayer imellem de 2 systemer. Pt. vides det ikke om Cross-buy også bliver en realitet, men udvikleren Double Eleven er ved at undersøge muligheden. Vi håber naturligvis på det bliver en realitet og holder øje med flere informationer fra Sony og Double Eleven om denne spændende titel.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her