PlayStation 4 controller billeder sluppet løs

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. februar 2013 - kl. 17:54
Del denne artikel:
16 0

Imens vi venter på det bliver den 20 februrar, hvor Sony annoncerer PlayStation 4, så har vi fået et tideligt kig på den nye controller.

Hvis man skulle have misset det, så er onsdag den helt store PlayStation dag, hvor Sony fremviser PlayStation 4, som vi dog stadigvæk ikke ved noget konkret om. Hvad vi dog ser ud til at have informationer om før den store dag, er den nye controller til PlayStation 4, som går igennem en større opdatering.

PSlife Share!

Det vides ikke om designet er endelig, da billedet stammer fra en udvikler, som naturligvis også har adgang til PlayStation 4 dev-kitet. Men som man kan se på overstående billede, er der sket en del ændringer. Den sorte flade i midten af controlleren, går de fleste rygter på at det er et touchpad område, som man kender fra bagsiden på en PlayStation Vita. Den lysende del i toppen, er så et PlayStation eye kan se hvor ens controller befinder sig i rummet, som vi allerede kender fra PlayStation Move. Ud over ændringer af knapperne og de analoge styrepinde, så ser det også ud til der er blevet plads til enten en indbygget højtaler som man kender fra Wii eller en indbygget mikrofon, samt et minijack stik til lyd, hvilket kan ses bedre på næste billede.

PSlife Share!

Som sagt er der ingen der ved om designet er det endelige design, så controlleren som Sony vælger at afsløre på onsdag, kan se anderledes ud, men det her giver os en meget god ide af hvad Sony har planlagt at vise frem.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.