PlayStation 4 og Xbox One sælger massivt

Skrevet af: Jesper Thuesen - 14. marts 2014 - kl. 08:49
Del denne artikel:
3 0

De seneste NPD tal viser, at den nyopstartede konsolgeneration sælger som varmt brød og dermed overgår tidligere generationer med flere længder.

Sent i aftes blev salgstallene fra NPD Group offentliggjort. Disse regionale salgstal betegnes som værende nogenlunde præcise og anvendes derfor ofte som et pejlemærke for det egentlige konsolsalg.

I februar måned spenderede gamere $ 887 mio. på nye spil, konsoller eller tilbehør hertil, hvilket er en stigning på ni procent i forhold til samme periode sidste år. Som ventet er det stadigvæk konsollerne fra Sony og Microsoft, der trækker det store læs.

Hardware alene blev solgt for et beløb svarende til $ 347 mio., hvilket er en stigning på 42 procent i forhold til samme periode sidste år, mens spil alene med et salg på $318 mio. faktisk faldt med ni procent.

Tager man det samlede salg for PlayStation 4 og Xbox One indtil videre, så er tallet hele 80 procent større end PlayStation 3 og Xbox 360's første levemåneder. Med andre ord er konsolbranchen ingenlunde død, men derimod lever interessen i bedste velgående.

De konsolspecifkke salg lyder på 258.000 solgte Xbox One konsoller, mens Sony ikke offentliggjorde specifikke tal for PlayStation 4-salget. NPD Group fortæller dog, at PlayStation 4 også i februar solgte flere enheder, og at Xbox One-salget var svarende til omkring 90 procent enheder i forhold til PlayStation 4. Tager man prisforskellen på de to konsoller i betragtning, så genererede Xbox One i februar den største dollar-omsætning.

På listen over de mest solgte spil finder vi henholdsvis Call of Duty: Ghosts, The LEGO Movie Videogame og NBA 2K14 på 1., 2. og 3. pladsen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her