PlayStation 4 sælger stort i julen

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. januar 2016 - kl. 20:56
Del denne artikel:
0 0

Sony forsætter med at sælge mange PlayStation 4 konsoller og hen over julen har den populære konsol solgt helt fænomenalt.

PlayStation 4 har solgt bedre end forventet, lige siden dens lancering i slutningen af 2013 og har hele vejen igennem ligget massivt foran Xbox One der ligger på omkring halvdelen. Inden jule-salget startede havde Sony solgt 30,2 millioner konsoller og nu her i starten af 2016 melder Sony ud at konsollen næsten har rundet 36 millioner solgte konsoller.

Det betyder at der er blevet solgt 5,7 millioner PlayStation 4 konsoller hen over julen, hvilket betyder at Sony's konsol har passeret klassiske populære Nintendo 64's totalle mængde af solgte konsoller. Det betyder også at PlayStation 4 har øget sit forspring til PlayStation 2, hvis man ser på hvor mange PlayStation 2 konsoller der var solgt 26 måneder efter dens udgivelse, som er der hvor PlayStation 4 er nu. PlayStation 2 er anset som den bedst sælgende konsol med over 150 millioner, hvor PlayStation 3 kun har rundet lidt over 85 millioner, noget som PlayStation 4 ser ud til at kunne slå, hvis Sony kan holde dampen oppe, men set på udvalget af spil i 2016, tyder intet på andet.
Den store succes har dog haft en bagside for Sony, der klarede sig fint igennem julen uden nedbrud på PlayStation Network, lige indtil i mandags, hvor netværket som bekendt var nede i en periode på omkring 12 timer.. Sony beklager nedetiden og lover refundering for PlayStation Plus kunder, dog uden at have nogle detaljer på plads, men en lignende refundering efter nedetid i julen 2014, lød på 5 dage tilbage til deres PlayStation Plus brugere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her