PlayStation Music erstatter Music Unlimited

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. januar 2015 - kl. 17:07
Del denne artikel:
13 0

Sony har i dag annonceret at Music Unlimited lukkes ned og erstattes af PlayStation Music, som bliver lavet i samarbejde med populære Spotify.

Sony's musik service Music Unlimited har aldrig slået helt igennem, men konkurrencen på netop streaming musik markedet er også stort, fra services som Google Play Music, Rdio, Wimp og ikke mindst Spotify. I dag har Sony annonceret at de lukker ned for Music Unlimited den 29 marts og erstatter musik servicen med PlayStation Music.

PlayStation Music bliver baseret på Spotify, hvilket vil sige Spotify's katalog af sange, samt Spotify's services og priser.

PSlife Share!

PlayStation Music med Spotify vil kunne bruges i baggrunden på PlayStation 4, som man kender fra Music Unlimited og Sony lover der ville komme andre funktioner, når vi nærmere os lanceringen, som kommer til at ske i 41 lande i løbet af foråret. PlayStation Music kommer også til PlayStation 3, Xperia smartphones og tablets, men pt. er der ingen information om PlayStation Vita, men vi holder øje med yderligere informationer fra Sony, som vi nærmer os lanceringen af PlayStation Music.

De 41 lande som PlayStation Music lanceres i er:
Andorra, Australien, Belgien, Brasillien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hong Kong, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, New Zealand, Norge, Peru, Polen, Portugal, Singapore, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet, Tyskland, Storbritannien, Ungarn, USA & Østrig.

Spotify har igennem længere tid været en af de services mange har efterspurgt til PlayStation konsollerne og nu kommer den endelig, endda som en integreret service til PlayStation, samtidigt med man kan bruge Spotify's services på andre platforme.

Skal du have PlayStation Music eller har du allerede Spotify abonnement og vil benytte dig af PlayStation Music?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her