PlayStation Plus detaljer for PlayStation 4 afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. april 2013 - kl. 10:35
Del denne artikel:
1 0

GDC har kastet en masse detaljer om den kommende PlayStation 4 af sig, aller senest er der kommet detaljer om PlayStation Plus, der omhandler Cross-game chat og Share funktionen.

GDC har været en frugtbar kilde til nyheder om PlayStation 4, da Sony og mere præcis Chris Norden "Senior Staff Engineer" hos Sony, har udleveret masser af nye informationer om PlayStation 4, hvilket vi da også allerede har berettet om. Men på falderebet, ja faktisk kort efter GDC officielt lukkede ned, blev der delt lidt flere informationer side ud til udviklere fra Sony's suite på Fairmont Hotel og denne gang om PlayStation Plus.

PlayStation Plus har været en stor succes for Sony og har siden lanceringen for snart 3 år siden, kun groet i kvalitet og popularitet blandt PlayStation 3 brugerne og for nylig også PlayStation Vita brugerne. Derfor har der været stor spænding omkring hvad PlayStation Plus vil indeholde til PlayStation 4, hvilket vi delvist har fået svar på nu. Chris Norden afslørede nemlig at PlayStation Plus vil indeholde Game-cross chat, en funktion som har været meget efterspurgt til PlayStation 3, men pga. manglende hukommelse har det ikke være muligt.
Men det bliver så muligt nu på PlayStation 4, hvis man er PlayStation Plus kunde altså. Om det kommer til at betyde noget for PlayStation Vita ejere, hvor denne funktion allerede er åben for alle, det vides ikke pt., men det er tvivlsom Sony vil ændre noget der.

Billede taget af PlayStation 4's nye UI, hvor man finder det kendte PlayStation Plus logo på chat knappen.
PSlife Share!
En anden funktion på PlayStation 4 der kommer under vingerne på PlayStation Plus er den meget omtalte Share funktion, som bliver udvidet for PlayStation Plus kunder. Det betyder ikke at Share kun bliver for PlayStation Plus, men PlayStation Plus brugere vil få muligheden for at dele meget længere video klip og i bedre kvalitet, samt gå længere tilbage i deres spil session, dog uden der blev sat præcise tal på.

Her et eksempel på deling af en lang video, som kræver PlayStation Plus medlemskab.
PSlife Share!

Det var alt hvad Chris Norden havde at dele ud af, så vi venter spændt på flere informationer om PlayStation Plus og hvordan "Instant game collection", som vi kender fra i dag, kommer til at fungerer på PlayStation 4.

Opdatering: Aprilsnar!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.