Playstation Plus indhold for september

Skrevet af: Jakob Kofod - 4. september 2012 - kl. 17:28
Del denne artikel:
8 0

September måned bliver travl hvis du er Playstation Plus bruger, måneden byder både på cowboydere og en rimelig sej tegneseriehelt.

Man skal som Playstation Plus bruger håbe på regnvejr og masser af gode undskyldninger for at opholde sig indendørs i september måned for Sony åbner op for godteposen denne måned.

September måned byder nemlig både på en nyklassiker i form af det anmelder roste Red Dead Redemption som bliver tilgængeligt for alle Plus brugere fra i morgen.

Red Dead Redemption får den 5 september følgeskab af Machinarium som virker som en utrolig interessant titel ud fra hvad der er blevet fremvist fra spillet indtil videre.

Red Dead Redemption og Machinarium er dog ikke de eneste spil i september måned, således bliver Scott Pilgrim vs. The World og Double Dragon Neon tilgængeligt den 12 september.

Sony oplyser derudover i dagens pressemeddelelse at de endnu ikke har en dato for hvornår vi får opgraderet cloud storage til 1 gb, men de lover dog at det vil ske i denne måned.

Som lidt krymmel på kransekagen tilbyde Sony i september måned et et årigt medlemskab af Playstation Plus til en nedsat pris

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.