PlayStation Plus titler for april annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. marts 2019 - kl. 16:25
Del denne artikel:
7 2

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang er afsløringen kommet lidt før tiden, men vi har fået navnet på de 2 titler der kommer til PlayStation 4.

Et par timer før planlagt, er der røget en video op med PlayStation Plus for april, og derfor har vi fået afsløret at The Surge og Conan Exiles er PlayStation Plus spil for april måned 2019.
Men det betyder også, at vi har ingen detaljer om der er bonus spil med, hvilket vi har set før og som mange håber på, nu hvor PlayStation Plus er barberet ned til 2 spil fra 6 spil. Men det skete ikke sidste måned, så det vil ikke være den store overraskelse, hvis det heller ikke sker den her måned, men vi holder øje med det, når den officielle annoncering er ude.

The Surge er et sci-fi action RPG, og er stærkt inspireret af souls spillene. Da det udkom tilbage i 2017, var det til fine anmeldelser, men spillet fik aldrig den store succes på salgssiden.

Conan Exiles er et surival spil fra 2018, og er noget mere groft rundt omkring kanterne, men hvis man er til survival spil skulle der gemme sig et udmærket spil og hvis man er til at jagte platin trofæer, så kan det opnås i Conan Exiles på 1-2 timer.

PlayStation 4
The Surge
Conan Exiles

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 2. april 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.

** Opdatering **
Ingen bonus spil.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her