PlayStation Plus titler for april offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. marts 2016 - kl. 17:57
Del denne artikel:
16 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i april med PlayStation Plus og det er PlayStation 4 ejerne som bedst slipper fra denne måned.

Vi havde allerede en formodning om at Dead Star vil blive et PlayStation Plus spil i april og det holder stik, da space-shooteren lander til PlayStation 4. PlayStation 4 ejere får også zombiespillet Zombi, som er et remake af ZombiU, der oprindeligt var eksklusivt til Wii U. En spændende titel fra Ubisoft, som heldigvis er i en anden genre af de PlayStation Plus spil vi har set til PlayStation 4 over de sidste par måneder.

PlayStation 3 ejere får det ganske udmærket I Am Alive, som er et overlevelses-spil i en post-apokalyptisk verden men også det noget ældre tower-defense spil Savage Moon, som ikke kan have kostet Sony mange penge.

PlayStation Vita ejere får pusle spillet A Virus Named TOM, som er et ganske solid pusle spil, men ikke noget som drejer mange hoveder. Det sidste spil til PlayStation Vita er Shutshimi, et skydespil med flyvende fisk og så er der vist ikke meget mere at sige om den titel, ud over at den er Crossbuy med PlayStation 4.

PlayStation 4


Dead Star
Zombi

PlayStation 3


I Am Alive
Savage Moon

PlayStation Vita


A Virus Named Tom
Shutshimi (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 5. april 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis marts måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

April's indhold må siges at være en forbedring fra marts, dog uden det er helt oppe og ringe. Indholdet til PlayStation 3 og PlayStation Vita virker som fyld og ikke noget der har den store værdi, så igen kan vi herfra kun opfordre Sony til de genovervejer spil til de 2 ældre platforme.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her