PlayStation Plus titler for juli

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. juni 2019 - kl. 17:53
Del denne artikel:
22 3

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang står den på fodbold og et retro 90'er racerspil i moderne klæder. * Opdateret Detroit: Become Human udskifter PES 2019

Juli måneds PlayStation Plus byder på Pro Evolution Soccer 2019, som skulle være ganske fornuftigt, men mængden af folk der har interesse i det, er nok ikke voldsom stort, pga. FIFA's dominans.

Heldigvis bliver det også til Horizon Chase Turbo, som er en moderne fortolkning af de klassiske arkade bil spil, med opdateret grafik og lyd. Horizon Chase Turbo byder på op til 4 player split-screen, både lokal og online.

PlayStation 4
Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition
Horizon Chase Turbo

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 2. juli 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.

* Opdatering *
I sidste øjeblik, så er PES 2019 blevet udskiftet med Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition, som også indeholder en kopi af Heavy Rain. En massiv forbedring, da Detroit: Become Human er et af de bedste spil fra 2018 og samtidigt får man et af de bedste spil fra PlayStation 3 generation med, i form af den opdateret Heavy Rain til PlayStation 4.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her