PlayStation Plus titler for juli offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. juni 2016 - kl. 18:04
Del denne artikel:
5 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i Juli med PlayStation Plus og det er AAA spil til PlayStation 4 ejerne og endda en bonus.

PlayStation Plus har haft et par gode måneder for PlayStation 4 ejerne og selv om det hverken er Knack eller Watch Dogs den her måned, så er der blevet plads til et AAA spil.

PlayStation 4 ejere får Saints Row: Gat Out of Hell, det tossede openworld spil, hvor de skøre våben kun overgås af den endnu mere skøre historie. PlayStation 4 ejere får også Furi, et helt nyt fighting spil, der har fokus på svære boss-kampe, i et højt tempo og er stærkt inspireret af japansk kultur.

Der er en bonus for PlayStation 4 ejere i Juli, som får adgang til Paragon Starter Pack, hvilket betyder at PlayStation 4 plus ejere får adgang til Paragon's beta med det samme, sammen med gratis skins, XP boosts, emotes og mere. Paragon er et lovende MOBA fra den ikoniske udvikler Epic Games og bliver free2play, hvor netop ting som skins og emotes kommer til at koste penge. En annoncerings-trailer til spillet, kan ses her.

PSlife Share!

PlayStation 3 ejere får igen ældre spil, hvilket man efterhånden må forvente og begge spil Fat Princess og Call of Juarez: Bound in Blood er fra 2009, men det er begge to udmærket spil trods alt.

Til sidst er der PlayStation Vita ejere, som desværre får endnu et PSP spil, i form af Prince of Persia: Revelations, som desværre ikke fungerede særligt godt på PSP og næppe heller ikke gør det til Vita. Til sidst for Vita er der Oreshika: Tainted Bloodlines, et japansk RPG, som faktisk er ganske udmærket, hvis man er til den spiltype.

PlayStation 4


Saints Row: Gat Out of Hell
Furi

PlayStation 3


Fat Princess
Call of Juarez: Bound in Blood

PlayStation Vita


Oreshika: Tainted Bloodlines
Prince of Persia: Revelations (PSP også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 5. juli 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis juni måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En fin måned igen for PlayStation 4 ejere, der får lidt fra alle hylder og en bonus i form af Starter Pack til Paragon, som ser meget lovende ud. PlayStation 3 og specielt PlayStation Vita her dog igen en mindre god måned.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her