PlayStation Plus titler for september offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. august 2016 - kl. 17:45
Del denne artikel:
10 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i September med PlayStation Plus og denne gang er der både AAA spil og et af verdens bedste spil.

September måneds PlayStation Plus spil er netop blevet annonceret og september byder på meget højere kvalitet end de sidste par måneder. Til PlayStation 4 er der AAA spillet Lords of the Fallen, som er et action RPG i stil med Dark Souls og det helt fantastiske Journey, der ikke kan anbefales nok. PlayStation 4 ejere får også Badland pga. Crossbuy, som er et sjovt lille pusle/gåde-spil.

PlayStation 3 ejere får fingrene i Prince of Persia: The Forgotten Sands, et af de bedste spil til PlayStation 3, samt Datura og så Journey plus Badland, da de 2 sidste er Crossbuy.

Til sidst er der Badland og Amnesia: Memories for PlayStation Vita.

PlayStation 4


Lords of the Fallen
Journey (PlayStation 3 også)

PlayStation 3


Prince of Persia: The Forgotten Sands
Datura

PlayStation Vita


Badland (PlayStation 4 og PlayStation 3 også)
Amnesia: Memories

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 6. september 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis august måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En meget stærk måned for PlayStation Plus og oven på det modvind som PlayStation Plus har været i, er det ikke et dumt træk fra Sony at levere en måned med stærke PlayStation Plus spil.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her