PlayStation Vita firmwareopdatering 3.12 er ude nu

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. marts 2014 - kl. 08:11
Del denne artikel:
1 0

Sony har i nat udsendt en ny opdatering til 3.12, som løser nogle problemer med 3.10 opdateringen, der udkom for et par dage siden.

Nej du læser ikke forkert, der er igen en ny opdatering til PlayStation Vita og ja vi fik version 3.10, for et par dage siden. Denne nye udgave, version 3.12, indeholder dog også kun fejlrettelser.

Version 3.10 opdateringen, som ellers tilføjede en del ny funktionalitet, havde problemer med nogle 32GB hukommelseskort, der gjorde nogle ejere med 32GB kort, ikke kunne boote deres PlayStation Vita. Dette er rettet i version 3.12 og for dem som ikke kan boote ind i deres PlayStation Vita nu, så kan man installere opdateringen via safe mode, hvilket man tilgår ved at slukke helt for maskinen og derefter holde følgende knapper inde i 5 sekunder: Højre skulderknap + PS knappen + power knappen.

PSlife Share!

Hvis version 3.12 ikke løser problemet og man stadigvæk ikke kan boote på sit 32GB kort, skal man tage kortet ud, tilgå safe mode og lave en fuld gendannelse via mulighed 4. Når systemet er genstartet og vil lave grundopsætningen, så sætter man sit 32GB kort i og genstarter, hvis den ikke selv gør det. Derefter burde et virke igen, med ens 32GB kort, uden nogle data tabt, ud over ikon og baggrunds opsætning.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her