PSlife søger flere skribenter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 14. juni 2017 - kl. 11:07
Del denne artikel:
0 6

Vi søger nu et par dygtige og skarpe PlayStation fans, som kunne tænke sig at blive skribent på Danmarks største dedikerede PlayStation community. Læs mere her.

PSlife er drevet af folk, som brænder for PlayStation, brænder for spilindustrien og som elsker at formidle viden om deres passion til andre PlayStation fans.

Vi søger nu flere skribenter til PSlife, så har du altid gået med en lille journalist eller skribent i maven, så er det nu du skal slå til. Vi har brug for folk, som både vil skrive nyheder og anmelde spil. Skribenter på PSlife vil få mulighed for at spille og anmelde en lang række spil til PlayStation, både store spil og mindre unikke og kreative indie-spil.

Man vil også få mulighed for at skrive nyheder og fortælle en masse andre danske PlayStation-fans om, hvad der sker indenfor spil, hardware og andet på PlayStation.

Vi har ikke så mange krav til dig, men lidt har vi:
- Du er over 16 år gammel
- Du kan skrive levende, letforståeligt samt grammatisk korrekt
- Du skal kunne formidle både spilanmeldelser og nyheder objektivt
- Du kan overholde deadlines på anmeldelser
- Du er naturligt interesseret i spilindustrien og har lyst til at følge med i hvad der sker

Skribentjobbet på PSlife er ulønnet og man skal se det som en mulighed for, at dyrke ens hobby på et lidt højere plan. Inden du skriver til os, vil vi bede dig om på forhånd at overveje, om du har tiden til det, for det kræver lidt tid at være anmelder og skribent.

Lyder alt det her som noget for dig? Så send en mail til chefredaktør Palle Havshøi-Jensen (palle@pslife.dk) og skriv ”Skribent” i emnefeltet. I mailen skal du skrive lidt om dig selv og din spilmæssige baggrund, samt vedhæfte et eksempel på en spil-nyhed.

Uanset hvad, så vil du høre fra os indenfor et par dage.

Er det her ikke noget for dig, men kender du en, som kunne være interesseret, så del meget gerne dette opslag på Facebook eller Twitter!

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at få flere nye PlayStation-ildsjæle med ombord på PSlife!
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her