PSlife søger nye skribenter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. august 2017 - kl. 12:56
Del denne artikel:
0 4

PSlife har altid været drevet af ildsjæle, der har haft lyst til at dyrke deres hobby på et lidt højere plan. Vi søger nu nye skribenter - så har du lyst til at blive en del af PSlife holdet, så læs mere her.

Vi nærmer os den travle tid og vi søger nu flere skribenter til PSlife. Som skribent på PSlife, vil du få mulighed for at spille og anmelde en lang række spil til PlayStation, både store spil og mindre unikke og kreative indie-spil.

Man vil også få mulighed for at skrive nyheder og fortælle en masse andre danske PlayStation-fans om, hvad der sker indenfor spil, VR og andet på PlayStation.

Vi har ikke så mange krav til dig, men lidt har vi:
- Du er over 16 år gammel
- Du kan skrive levende, letforståeligt samt grammatisk korrekt
- Du skal kunne formidle både spilanmeldelser og nyheder objektivt
- Du kan overholde deadlines på anmeldelser
- Du er naturligt interesseret i spilindustrien og har lyst til at følge med i hvad der sker

Skribentjobbet på PSlife er ulønnet og man skal se det som en mulighed for, at dyrke ens hobby på et lidt højere plan. Man beholder dog de spil man anmelder og der vil også være lidt ekstra spil og goodies med mellemrum.

Inden du skriver til os, vil vi bede dig om på forhånd at overveje, om du har tiden til det, for selv om man selv kan vælge hvor meget tid man vil lægge i jobbet, så kræver det lidt tid at være anmelder og skribent.

Lyder alt det her som noget for dig? Så send en mail til chefredaktør Palle Havshøi-Jensen (palle@pslife.dk) og skriv ”Skribent” i emnefeltet eller send en privat besked her på sitet, også med ”Skribent” i emnefeltet. I din besked skal du skrive lidt om dig selv og om din interesse for spil.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at få flere nye PlayStation-ildsjæle med ombord på PSlife!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her