PSlife: Tekniske problemer / manglende brugeraktivering

Skrevet af: Morten Skou - 30. august 2010 - kl. 12:53
Del denne artikel:
1 0

Vi har de sidste par dage haft et teknisk problem med vores mailserver som gør at ingen mails bliver sendt ud fra PSlife.dk.

Vi har de sidste par dage haft et teknisk problem med vores mailserver som gør at ingen mails bliver sendt ud fra PSlife.dk.

Problemet, som vi desværre først har opdaget i dag og som har stået på i et par dage, betyder at der ikke bliver sendt mails ud fra PSlife i forbindelse med følgende aktiviteter på siden:

- Oprettelse af ny bruger
- Skiftning af kodeord
- Skiftning af e-mail
- Ved ankomst af ny privat besked

Dette betyder at vi de sidste par dage ikke har kunne aktivere nye brugere, samt at hvis du har forsøgt at skifte din e-mail så har du ikke modtaget den nødvendige gen-aktiverings e-mail fra os.

Hvis du er berørt af ovenstående, så tag kontakt til os på info @console.dk så løser vi problemet for dig hurtigst muligt. Venligst inkluder så meget information i din mail som muligt: brugernavn, e-email og beskriv præcis hvad problemet er.

Af samme årsag, så vil vi selvfølgelig henstille til at folk ikke forsøger at skifte deres e-mail adresser på profiler herinde indtil at vi har fået løst problemet.

Som det ser ud lige nu så ligger der en kø på over 23.000 e-mails, dette betyder at når vi har løst problemet, så kan enkelte brugere opleve at der kommer flere "Du har fået en ny besked" e-mails samtidig, på grund af de beskeder som man eventuelt måtte have modtaget i den periode hvor problemet står på.

Vi beklager naturligvis de gener dette måtte have for jer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.