Ratchet & Clank: Nexus får tilhørende mobil app

Skrevet af: Morten Rask - 1. november 2013 - kl. 00:26
Del denne artikel:
0 0

Den dynamiske duo Ratchet og Clank er snart tilbage på PlayStation 3, og endnu engang vælger Sony at forlænge deres spil til de mobile enheder.

Insomniac Games har i dag kunne annoncere på PlayStation Blog, at det kommende Ratchet & Clank: Nexus, har en tilhørende mobil app på vej. Navnet på app'en er Ratchet & Clank: Before the Nexus, og den kommer til at spille sammen med PlayStation 3 spillet.

Ratchet & Clank: Before the Nexus er et mini-spil der kan sammenlignes med PlayStation All-Stars Island, hvori man skal blive ved med at løbe, undgå forhindringer undervejs, og samtidig samle objekter op. Heri er idéen den samme, men i stedet for mønter eller cola-flasker, skal man opsamle møtrikker til at opgradere sine våben og udrustninger med. Man kan også opsamle det specielle mineral ”Raritanium”, som kan anvendes til at opgradere våben med i PlayStation 3 spillet, hvis man forbinder app’en med sin PlayStation Network konto.

Hvornår app'en bliver udgivet, blev ikke nævnt ved annonceringen, men den er forhåbentlig klar til lanceringen af spillet.

Ratchet & Clank: Nexus udkommer den 22. november på PlayStation 3.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.