Red Dead Redemption 2 forsinket til 2018

Skrevet af: Hoder Jensen - 22. maj 2017 - kl. 23:45
Del denne artikel:
5 1

Rockstar's efterfølger til Red Dead Redemption har desværre ramt sig en forsinkelse og lander ikke i år som ellers planlagt.

Rockstar har i dag gjort en masse konkurrenter glade, eller i hvert fald dem som havde planlagt at udgive et spil til efteråret, hvor Red Dead Redemption 2 oprindeligt skulle have været udgivet. Red Dead Redemption 2 lander nemlig ikke mere til efteråret, men i stedet for til foråret i 2018.

Denne forsinkelse kommer nu ikke som den store overraskelse, da det originale Red Dead Redemption også blev forsinket, samt GTA V modtog flere forsinkelser. Rockstar har for vane at skubbe deres spil, men ofte betyder det også at når de endelig udsender et spil, så er det af meget høj kvalitet.

PSlife Share!

Vi må altså vente til næste år med at ride prærien tynd, men i det mindste har vi fået nye billeder fra spillet, som kan nydes herunder. Klik på dem, for at se dem i fuld størrelse.

Med denne forsinkelse er det desværre heller ikke sikkert vi får at se spillet på E3 der starter om ca. 3 uger, hvor rygterne ellers har gået at de vil være at finde på Sony's konference, som allerede har afsløret at PlayStation 4 får tids-eksklusivt indhold til spillets online del.

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her