Red Dead Redemption 2 runder 17 millioner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. november 2018 - kl. 14:28
Del denne artikel:
1 3

Der er mange spil, som aldrig runder 1 million solgte eksemplarer - Red Dead Redemption 2 har nu rundet 17 millioner på bare 8 dage. Og der er mere…

17 millioner eksemplarer på 8 dage. Hvis man lige begynder at regne lidt på det, så kommer der nogle nærmest komiske tal ud af det. Det svarer nemlig til, at der blev solgt lidt over 2,1 millioner spil om dagen - eller 1.475 spil i minuttet uafbrudt i 8 dage. Det er en omsætning på 663.750 kr. i minuttet, uafbrudt i 8 dage, hvis et spil koster 450 kr. - altså et pænt stykke over en halv million kroner i minuttet, hvert minut i 8 dage.

Sjove regnestykker til side, så er Red Dead Redemption 2 allerede nu en massiv succes for Rockstar og det har allerede nu solgt mere end det originale Red Dead Redemption har nået indtil nu.

Rekorderne er dog ikke forbi for Rockstar. De kunne i samme ombæring meddele, at Grand Theft Auto V har rundet 100 millioner solgte eksemplarer og indtager en sikker 3. plads på listen over verdens bedst sælgende spil, kun slået af Minecraft og Tetris med henholdsvis 154 millioner og 170 millioner solgte eksemplarer.

Er du også kommet i gang med Red Dead Redemption 2? Kom med din mening om spillet i kommentarerne nedenfor, hvis det ellers er muligt for dig at skrive med et par seksløbere i hænderne.

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her