Årets E3 starter i dag - se konferencetiderne her

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. juni 2018 - kl. 10:44
Del denne artikel:
0 2

Vi har allerede fået en del E3 annonceringer tidligt i år, men der er stadigvæk masser af overraskelser i vente, specielt på de store konferencer, som der i år er hele 9 af.

Selve E3 messen i Los Angeles åbner først tirsdag, så man kan stadigvæk nå at booke flybilletter, hvis man vil opleve årets største spilmesse på egen krop. Men for de fleste, inkl. her på siden, kommer vi til at følge det fra egen stue og så er det lækkert at der er god mulighed for at følge de store annonceringer.

Du vil kunne se de største af pressekonferencerne direkte her på Pslife.dk som det altid har været tilfældet. Vi starter i aften med Electronic Arts.

Lørdag:
20.00 - Electronic Arts

Søndag:
22.00 - Microsoft

Mandag:
03.30 - Bethesda
05:00 - Devolver Digital
19.00 - Square Enix
22.00 - Ubisoft

Tirsdag:
00.00 - PC Gaming Show
03.00 - Sony
18.00 - Nintendo

Som man vil bemærke, så ligger nogle af konferencerne desværre sent om natten, inkl. Bethesda hvor det forventes vi får mere at se om Fallout 76, Rage 2 og sandsynligvis en annoncering af Doom 2.

Sonys ligger også sent om natten, vi ved dog allerede nu de kommer til at fremvise Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man og The Last of Us Part 2, men mon ikke der også gemmer sig en enkelt overraskelse. Vi har allerede fået en udgivelsesdato fra dem på Days Gone som hedder 22. februar 2019, se traileren i bunden af nyheden her, og et nyt Tetris spil med VR support fra Tetsuya Mizuguchi.

I vores forum kan du også komme med dine bud på hvad vi kommer til at se på årets E3. Besøg E3 tråden i forummet her.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.