Rocksteady om Origins: bliver fantastisk

Skrevet af: Tobias Thybo - 10. april 2013 - kl. 14:08
Del denne artikel:
0 0

Der er ifølge Arkhams-seriens udviklere Rocksteady ingen grund til bekymring for det kommende Batman: Arkham Origins, selvom det bliver udviklet af WB Games Montreal.

Det bliver ikke Rocksteady, men WB Games Montreal, der kommer til at sidde bag rattet på den kommende historiemæssige forløber til Arkham-serien, Batman: Arkham Origins. Men det bliver nu ikke noget problem, hvis man skal tro på Sefton Hill, der ledede arbejdet på Rocksteadys Arkham Asylum og Arkham City. Han siger ifølge Gamespot, at Rocksteady er positivt stemt overfor Origins:

”Rocksteady er spændt på at se WB Games Montreal udvikle forløberen til Batman Arkham-serien. Vi er overbevist om, at dette talentfulde hold vil kreere en fantastisk oplevelse, hvor oprindelsen til ”Arkhamverset” bringes til live.”

De to foregående spil i Arkham-serien er nogle af de mest succesfulde i denne generations superheltespil, men Eric Holmes, Creative Director på Batman: Arkham Origins, fortæller, at ideen om at lave et spil med en yngre Batman også giver holdet mulighed for at genopfriske serien:

”Det giver os muligheden for at forny det hele lidt. At forny karakterer, ideer, dynamikken mellem Batman og de andre karakterer og ligeledes at forny verden. Batman er ikke blevet den karakter, vi kender og er fortrolige med.”

Ifølge Gameinformer kommer Origins til at finde sted på en juleaften, hvor skurken Black Mask har udlovet en dusør for Batmans hoved. Det tiltrækker adskillige ligesindede skurke, og det bliver Batmans mål at nå frem til Black Mask samtidig med at erklære sin uskyld for politiet. Karakteren Penguin er allerede afsløret af WB Games. Rocksteady har i øvrigt ageret støtteben for WB Games Montreal og hjulpet til omkring tekniske detaljer, men bortset fra det skulle WB Games altså have fået frie hænder til arbejdet.

Selvom Rocksteady altså ikke kommer til at have meget at gøre med Origins, så tyder noget på, at de alligevel ikke helt har sluppet tegneserieuniverset. Ifølge Gamespot arbejder Rocksteady nemlig på deres eget Batman-projekt, der skulle være klar senest engang næste år. Det endnu ukendte projekt skulle gå helt tilbage til rødderne og være baseret på 50’ernes tegneserieskildringer af Batmans første møde med Jokeren.

Batman: Arkham Origins udkommer den 25. oktober i år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.