Rundspørge: Næsten halvdelen kan lide at spille gamle klassikere

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. januar 2018 - kl. 18:33
Del denne artikel:
4 2

En rundspørge blandt en række europæiske gamere, viser at næsten halvdelen holder af at spille gamle klassiske spil i ny indpakning.

Der må være en grund til, at mange udviklere bruger penge på at udgive remakes af deres klassiske spil. Man kan i hvert fald være helt sikker på, at hvis det ikke var rentabelt, så gjorde de det ikke. Crash Bandicoot N.Sane Trilogys kommercielle succes er da også et bevis på, at hvis man gør det rigtigt, og har man en ægte klassiker oppe i ærmet, så er der købere derude. N.Sane Trilogy er ifølge Sony, et af de mest downloadede spil på PlayStation Store i 2017.

Markeds og analyse virksomheden Ipsos MORI satte sig for at undersøge holdningen til retro-gaming blandt gamere i England, Spanien, Tyskland og Frankrig i en rundspørge både online, over telefonen og i personlige interviews.

Hele 49% af alle adspurgte sagde, at de holder af at spille gamle klassikere og at nostalgien er en af de største grunde til at de køber disse klassikere. 41% sagde, at de gerne ville spille de klassikere, som de aldrig fik spillet i sin tid. Disse resultater betyder dog ikke nødvendigvis, at de adspurgte synes af gamle spil er bedre end de nye, da kun 22% synes at klassikerne er bedre end de moderne spil og 45% synes at realistisk grafik er en vigtig del af et spil.

Ganske interessant, så sagde 38% af de adspurgte også, at de var skuffede efter at have spillet en gammel klassiker, da de huskede dem bedre end de i virkeligheden var.

Hvordan har du det med remakes af dine gamle favoritter? Køber du dem gerne, for at kunne spille dem igen, for eksempel på PlayStation 4? Giv os din mening i kommentarerne nedenfor.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her