Rygte: Kojima starter nyt spil firma

Skrevet af: Nicolai Hansen - 15. december 2015 - kl. 20:46
Del denne artikel:
6 0

Kojima og Konami går fra hinanden, og manden bag Metal Gear er allerede klar med nyt spil hus, muligvis med Sony som udgiver.

Rygterne om en kurre på tråden mellem Konami, og manden bag Metal Gear serien, Hideo Kojima har svirret hele året. Således blev det i efteråret rapporteret, at Kojima var helt udelukket fra at deltage i The Game Awards. Hvis den seneste historie om parforholdet, fra japanske Nikkei, er til at stole på, så er det endt med en regulær skilsmisse mellem de to parter.

Efter sigende skulle Kojima per 15. december være klar til at starte et nyt spilhus, der blandt sine ansatte vil tælle flere veteraner fra Kojimas tidligere projekter hos Konami. Hvad spilhuset skal hedde, eller hvilke spil vi kan forvente at se, vides ikke, men Metal Gear skal man ikke forvente, da rettighederne til at udgive disse stadig ligger hos Konami. Til gengæld kan der blive tale om Playstation eksklusive titler, da Kojima allerede skulle være i gang med at forhandle med Sony.

Bemærk at ingen af disse rygter er be- eller afkræftede i skrivende stund, men her på PSLife følger vi naturligvis historien.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.