Så er der nyt om Yakuza: Like A Dragon

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. maj 2020 - kl. 14:53
Del denne artikel:
0 0

Yakuza serien fortsætter, nu med en ny hovedperson og i en mere rollespils-retning med Yakuza: Like A Dragon. Se den nyeste trailer her.

Yakuza: Like A Dragon er en ny retning for Yakuza serien. Hovedpersonen hedder ikke længere Kiryu Kazama, men nu Ichiban Kasuga. Ichiban er fra en mindre laverestående Yakuza familie og han har været 18 i fængsel for en forbrydelse han ikke begik, for at beskytte din boss. Da Ichiban kommer ud af fængslet opdager han, at alt har ændret sig, inklusiv hans familie, som nu er jaget vildt.

Spillet bevæger Yakuza serien mere i retning af et rollespil, noget som Ubisoft har haft stor succes med, med Assassin’s Creed serien. Bliver spændende at se, om det kan ryste posen lidt for den efterhånden lidt slidte Yakuza serie.

Yakuza: Like A Dragon udkommer til PlayStation 4, samt Xbox Series X, Xbox One og PC - bemærkelsesværdigt er der intet om en PlayStation 5 version endnu. Vi er dog overbevist om, at den udgave nok også skal komme, men da spillet blev vist frem ved Microsofts Inside Xbox præsentation torsdag aften, har Sega nok fået besked på at holde lidt tæt omkring PlayStation 5 versionen i en lille rum tid.

Udkommer til Xbox konsollerne mod slutningen af 2020 - endnu ingen officiel dato på PlayStation udgaven.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her