Sony kigger på Spyro og Crash Bandicoot

Skrevet af: Jesper Thuesen - 14. juli 2014 - kl. 12:06
Del denne artikel:
1 0

Sony har ikke glemt sine gamle klassikere og i et interview fortæller selskabet, at man kigger på to legendariske figurer.

Internetmagasinet Gamepur har i et interview med Sonys Andrew House fået at vide, at Sony bestemt ikke har glemt sine gamle flagskibe, om end Sony samtidigt er meget forsigtige med at genoplive disse.

Helt specifikt har Gamepur spurgt ind til mulighederne for at se et nyt Crash Bandicoot eller et nyt spil med Spyro i hovedrollen. Andrew House fortæller følgende om dette:

This is very dangerous ground. In concept, it is something we've been thinking about and discussing, and this is a shift for us. We've started to say that maybe there isn't anything wrong with going back and looking at characters that people still talk about, that were a big part of either their childhood or their youth. I definitely wouldn't close the door on that.


Det er Activision der holder rettighederne til Crash Bandicoot og Spyro, så det er altså op til dem, og ikke de originale udviklere, at få sendt et nyt spil i serien på markedet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her