Sony: PS3 kommer til at sælge mere end PS2

Skrevet af: Lasse Kjær - 29. november 2010 - kl. 11:03
Del denne artikel:
9 0

SCEE er optimistiske omkring salget af deres nuværende konsol. Chris Deering fra Sony tror på, at konsollen topper PS2-salgstallene.

Medstifteren af Sony Computer Entertainment Europe, Chris Deering, ser yderst lyst på fremtiden for PlayStation 3. I et interview nævner Deering, at PS3 har potentialet til at sælge mere end PlayStation 2.

Tendensen er, at konsollerne sælger mere i 'Slim' udgaverne end originalerne. Sonys Slim konsol har ikke været specielt længe på markedet, og priserne bliver ved med at falde. Markedsprisen lige nu, er cirka omkring 2.000-2.500 kroner.

Men hvis du om nogle år kunne få en PS3 til cirka 1.000 kroner? Det mener Chris Deering ikke er urealistisk, og på det tidspunkt forventer han at salget går amok. Han mener dog stadigvæk at der er udfordringer. PS2 havde ikke samme konkurrence som man ser i dag. Her er både Wii og Xbox 360 dominante spillere på markedet, og det gør det til 'en større udfordring' ifølge Deering.

Der er dog lang vej endnu for PS3. På verdensplan har PS3 solgt 41,6 mio. konsoller. PS2 har indtil videre solgt 147,6 mio. konsoller. Kun 100 mio. konsoller igen, Sony.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.