Stærk udvikling i konsolsalg medvirker til Sony-fremgang

Skrevet af: Jesper Thuesen - 31. juli 2014 - kl. 09:33
Del denne artikel:
2 0

Natten til torsdag fremlagde Sony et kvartalsregnskab, som for første gang i rigtig lang tid viste sorte tal på bundlinjen.

Sony-aktionærerne har længe måtte tage til takke med blodrøde bundlinjetal, når elektronikgiganten har fremlagt regnskaber. Denne trend fik sig dog et midlertidigt knæk natten til torsdag, hvor Sony fremlagde sit regnskab for 1. kvartal 2014/2015.

Regnskabet viste en bundlinje på $265 mio., og skyldes ifølge Sony dels, at markedet for hjemmeunderholdning, herunder film, har været markant mere profitabel end i 1. kvartal 2014/2015 end samme periode sidste år, men Sony siger også at en massiv omsætningsstigning i gaming-divisionen ligeledes har hjulpet.

Faktisk steg omsætningen indenfor gaming med hele 95,7 procent i forhold til 1. kvartal i 2013/2014, og et underskud på 16,4 mia. yen blev vendt til et overskud på 4,3 mia. yen.

Sony fortæller, at PlayStation 4 har været stærkt medvirkende til den øgede omsætning, og mener at konsollen har bidraget positivt stort set siden lanceringen i november 2013. Dette skyldes blandt andet, at salget af PlayStation 4 konsoller har haft en positiv effekt på salget af network services, såsom PlayStation Plus.

Sony forventer fortsat et underskud for helåret på 50 mia. yen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her