Ubisoft om gamle kendinge og magi i AC IV

Skrevet af: Tobias Thybo - 10. oktober 2013 - kl. 13:38
Del denne artikel:
0 0

Efterårets Assassin's Creed IV: Black Flag, vil som sine forgængere indeholde en vis portion overnaturlighed foruden flere gæsteoptrædener fra gamle karakterer.

Assassin's Creed IV: Black Flag vil i lighed med de forrige spil i serien indeholde et magisk element i historien – eller, som udvikleren Ubisoft kalder det, et ”What the F-k Øjeblik””:

”Du kan ikke have et Assassin's Creed-spil uden et What the F-k Øjeblik. Det er nødt til at være deri. Den Første Civilisation, Juno... Alt dette er en del af brandet, og ja, der er udvikling i det. Det er ikke bare en hilsen, vi laver i det. Det er faktisk en del af metahistorien. Du ser, hvad der sker efter Assassin's Creed III – du ser følgerne af det, og vi tager det videre.”, skriver Ubisofts officielle blog.

Bloggen afslører desuden, at der er ”fantastiske” gæsteoptrædener fra tidligere udgivelser i vente for seriens fans. Assassin's Creed IV: Black Flag tager som bekendt udgangspunkt i pirateriets storhedstid i det karibiske hav, mens tidligere spil er foregået i historiske øjeblikke af blandt andet Nordamerika og Italien. Til gengæld kobles den historiske del på en nutidig del, som også vil optræde i Black Flag. Her fortæller Ubisoft, at det kun bliver nødvendigt at være i nutiden i cirka tyve minutter af spillet, men at der er plads til 3-5 timers udforskning, hvis man selv ønsker det.

Assassin's Creed IV: Black Flag udkommer den 22. november til PS4 og Xbox One og den 1. november til PS3, Xbox 360 og Wii U.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her