Udgivelsesdato og priser for DC Universe Online

Skrevet af: Martin Grænge Hansen - 21. december 2010 - kl. 15:36
Del denne artikel:
12 0

Selvom DC Universe Online ikke helt kan sidestilles med de traditionelle mmo-rollespil, så vil det alligevel koste penge at spille online. Hvor meget spørger du? Se med herinde.

Spillet er i øjeblikket midt i sin beta-fase og selvom denne plages af en række fejl, så mener udviklerne fra Sony Online Entertainment, at de kan have spillet klar til udgivelse d. 13 januar.

Som nævnt i overskriften så vil det koste penge at spille DC Universe Online. Du kan enten vælge at betale €13 (ca. 100 kr.) om måneden, eller betale for et livslangt abonnement. Sidstnævnte koster €180 (ca. 1350 kr.)

Annonceringen får følgende ord med på vejen fra Game Director Chris Cao: "Hvis jeg skal komme med et råd til folket så må det være: gør jer klar til noget nyt. Vi laver ikke et traditionelt MMO. Vi laver ikke et singleplayer action-spil. Vi laver en titel spækket med superkræfter, som du og dine venner kan spille til langt ud i fremtiden. Det er ikke hype - det er DCUO.“

Chris Cao kan meget vel mene at det ikke er hype, men det lugter unægtelig lidt af det.

Vi ved der er en del af jer der i øjeblikket er med i beta-testen af DC Universe Online, hvad synes i om spillet og ser i frem til d. 13. januar?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.