Udviklere: Lara Croft er ikke et sexobjekt

Skrevet af: Lasse Kjær - 11. december 2010 - kl. 12:43
Del denne artikel:
12 0

Crystal Dynamics der står bag Tomb Raider vil fjerne fokus fra Laras 'sexede' side. Oplevelser og dybere værdier skal i fokus.

I mange år er Laras shorts blevet kortere og hendes toppe er blevet mere nedringede. Men udviklerne sætter nu bremserne i, og vil fjerne fokus fra Laras kvindelige og sexede sider. Crystal Dynamics mener selv, at Lara Croft i de sidste spil er blevet fremstillet som 'sexobjekt' og det skader spilserien.

At Lara Croft bringer tankerne hen på noget andet end spilserier er måske i kraft af, at den fiktive figur er blevet repræsenteret af skønne modeller i tidens løb. Både Angelina Jolie, Karima Adebibe og Allison Carrol har trukket i de korte shorts og spændt to pistoler på ydersiden af lårene.

Men nu bliver alt dette altså nedtonet. I det kommende Tomb Raider vil Lara stadig være iført korte ærmer, men Brian Horton fra Crystal Dynamics vil i stedet fokusere på hendes stærke fremtoning i kraft af de opgaver hun klarer undervejs i spillet. "Fokus skal ligge på hendes person, engagement og og glimtet i hendes øjne" - som Crystal Dynamics udtrykker det.

Mange fans har ønsket muligheden for at låse op for nye beklædningsgenstande i spillet. Bikinier har været øverst på den liste, men det vil aldrig ske forsikrer Crystal Dynamics.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.