Ugen der gik – uge 10

Skrevet af: Frederik Hausner Petersen - 14. marts 2010 - kl. 14:05
Del denne artikel:
6 0

En anmeldelse af God of War III er faldet på plads, men vi har stadig et ubesvaret spørgsmål: Får PS3’eren 3D-understøttelse via en kommende firmware?

En anmeldelse af God of War III er faldet på plads, men vi har stadig et ubesvaret spørgsmål: Får PS3’eren 3D-understøttelse via en kommende firmware?

Vi kunne starte den 10. uge i det 10. år i det 21. århundrede med at frigive vores anmeldelse af God of War III, som alle interesserede forhåbentligt allerede har læst.

Modern Warfare 2 har rundet 25 millioner unikke onlinespillere fordelt på Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Det var Infinity Wards Community Manager, Robert Bowling, der via hans Twitter-profil annoncerede dette.

Derudover fik vi også på plads, hvor meget God of War III rent faktisk har kostet at lave. Det endte med en samlet udgift på $44 millioner, hvilket svarer til 241 millioner danske kroner. GTA IV har til sammenligning kostet $100.000 at lave, men det er også verdens dyreste spil nogensinde. Men overvej lige, hvad man kunne have brugt 241 millioner kroner på – udover at udvikle et spil…

Er 3D ved at finde vej til PlayStation 3-konsollen? Det findes der desværre ikke helt noget svar på endnu, men et rygte lyder på, at maskinen bliver 3D-understøttet via en firmware, der lander i juni måned. GAF har oversat nedenstående til "LX900 Sun June 10, according to the release, PlayStation 3 and update, 3D stereoscopic gaming titles to launch":

また、「6月10日のLX900発売に合わせて、PlayStation 3をアップデートし、3D立体視ゲームタイトルも投入する」という。

F1 2010 udkommer d. 30. september, og det er både kørere, baner og biler fra den nye sæson, som startes i gang i den kommende weekend, som man vil kunne opleve i det nye spil. Dermed går mange drengedrømme i opfyldelse, da det bliver muligt at race som Michael Schumacher i sin nye Mercedes-racer. Den nye Korean International Circuit, som også for første gang bliver introduceret i den kommende Formel 1-sæson, inkluderes også i Codemasters' spil.

Clash of Heroes var et af de store hits i 2009 på nintendo DS, og nu er det på vej til PlayStation Network. Spillet, der er en blanding af puzzle og RPG, forventes at komme på PSN i løbet af sommeren 2010. Det vil udkomme med opdateret grafik, så det kan nydes i full HD, og ligeledes vil det indeholde en opdateret multiplayer mode.

Det er kun blevet til en enkelt video i denne omgang. Denne gang er det Lost Planet 2, der har været i rampelyset. Se den seneste video fra spillet ved at klikke her.

Se vinderne fra Game Developers Choice Awards 2010 her. Uncharted 2: Among Thieves var blandt andet nomineret hele syv gange, mens både Flower og Assassins Creed II hver havde fået fire nomineringer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.