Ugen der gik – uge 9

Skrevet af: Frederik Hausner Petersen - 7. marts 2010 - kl. 20:44
Del denne artikel:
3 0

Ugen startede med ét stort kaos, som blev løst ligeså snart, vi skiftede dato. Derudover har vi slået en rekord her på siden og desuden fundet en tråd i forummet, som fortjener at blive nævnt her i denne udgave.

Ugen startede med ét stort kaos, som blev løst ligeså snart, vi skiftede dato. Derudover har vi slået en rekord her på siden og desuden fundet en tråd i forummet, som fortjener at blive nævnt her i denne udgave.

Som sagt blev gamle samt nogle nyere PlayStation 3-maskiner verden over ramt af en fejl i mandags, som hverken gjorde det muligt at spille online, tjekke sin profil, logge på PlayStation Network eller spille visse trofæunderstøttende titler. Alle PS3-maskiner, undtagen Slim, havde regnet 2010 som et skudår, hvilket var årsagen til dette problem, som bare ikke burde ske for så en avanceret maskine.

Samme dag fik vi slået rekorden for aktive brugere her på PSlife.dk. Rekorden før var 58 brugere på systemet, men den blev i mandags slået med to og er derfor oppe på 60 brugere nu.

Så er lanceringsdatoen for Blur kommet på plads. Os europæere kan sætte Blur i maskinen den 28. maj 2010 - blot tre dage efter amerikanerne.

Sony har opkøbt skaberen af LittleBigPlanet, Media Molecule. De beskriver selv handlen som et "strategisk skridt for at sikre høj kvalitet i spiludvikling for nuværende og kommende PlayStation platforme". Mon ikke vi kan forvente at se en annoncering af LittleBigPlanet 2 inden længe?

Efterfølgeren til Test Drive: Unlimited, som udkom i september 2006 til Xbox 360 og senere til PC og PS2, kommer denne gang også til PlayStation 3. Dog foreligger der endnu ingen officiel udgivelsesdato. Det var Atari og Eden Games, som officielt annoncerede dette.

Vi fik også en anmeldelse op af Dante's Inferno, som er et hack ‘n slash spil, der vil give fans af genren præcis hvad de forventer, nemlig masser af action og vold.

Vi kender efterhånden Rockstar godt nok til ikke at kunne stole på, hvad de melder ud i første omgang, hvad angår lanceringsdatoer. Denne gang er det deres western-spil, Red Dead Redemption, som er blevet udsat. Spillet skulle have været udkommet her i Europa den 30. april, men er i stedet for rykket til den 21. maj.

I torsdags var det præcist 10 år siden, PlayStation 2’eren for første gang blev lanceret. Den blev lanceret den 4. marts i år 2000 i Japan, som det første sted i hele verden. Lanceringstitlerne var meget begrænsede med kun Ridge Racer 5 og Street Fighter EX3 på daværende tidspunkt. Kan du stadig huske, dengang du købte din PlayStation 2-konsol?

Vi fik i denne omgang også smidt en anmeldelse op af Star Ocean - The Last Hope International, som er en solid JRPG titel.

Derudover annoncerede Sony også deres overraskelse, som var annonceringen af Socom 4. Spillet er eksklusivt til PlayStation 3, og det udkommer allerede til efteråret. Godt nok bliver det ikke muligt at spille op til 256 spillere online, som det ellers var tilfældet med MAG, men de lover derimod en multiplayer-mode med op til 32 spillere.

Joe Danger er en ny titel, som er på vej til PlayStation Network. Det handler om stuntmanden Joe Danger, der med sin motorcykel skal generobre sin titel som "Master of Disaster". Man vil kunne spille på 50 farlige baner, og der vil ligeledes være forskellige mini games indlagt, alt sammen i bedste Evil Knievel stil. Spillet kommer på PlayStation Store i løbet af de næste par måneder.

Tiden for GDC nærmer sig og dermed også en masse nyt materiale. Her er i første omgang en ny video fra Mafia 2: Mafia 2 GDC Trailer.

Vi fik også afholdt en turnering i Fifa 10, hvor MsFrederiksen løb af sted med første pladsen. Tillykke til ham og tak til alle der deltog i turneringen.

Som en afslutning på denne uge vil jeg gerne anbefale jer alle at stikke hovederne ind forbi ”Liste over PS3 fejlkoder!” tråden, som er sammensat af brugeren, Rico. Her er en næsten komplet liste over alle fejlkoder, man som PS3-ejer kan risikere at støde på. Så er du i tvivl om, hvad din PlayStation brokker sig over, er det bare at stikke hovedet ind forbi tråden.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.