Uncharted 3: De første detaljer!

Skrevet af: Lasse Kjær - 9. december 2010 - kl. 19:45
Del denne artikel:
28 0

Sony har brudt tavsheden, og vi kan derfor videregive de første informationer om Uncharted 3. Læs med indenfor!

Nu er vi færdige med rygtebørsen, mulige annonceringer og andet. Uncharted 3 er en realitet eftersom Sony selv har offentliggjort titel på deres europæiske blog.

Uncharted: Drakes Deception er titlen på det tredje kapitel i en af den bedste PS3-spilserier overhovedet. Sony og Naughty Dog lover, at 3'eren vil byde på endnu mere af det som har gjort spilserien så populær. Det vil sige der er masser af cinematiske scener, akrobatiske udfordringer og hjernevridende sekvenser i spillet.

Samtidig siger Naughty Dog, at de virkelig har lært af de to forgående titler og presser hardwaren til et niveau hvor 1'eren og 2'eren ikke kunne være med.

Netop de to forgående titler har tilsammen solgt 8 mio. eksemplarer, og derfor er forventningerne skyhøje til Uncharted 3, som vi altså nu kan kalde Drakes Deception.

Historiens omdrejningspunkt vil endnu engang være Nathan Drake, og i denne omgang skal vi over hele kloden på jagt efter det sagnomspundne 'Atlantis of the Sands'. Historien kickstartes i den arabiske ørken hvor Nathan allieres med den gamle kending; Victor Sullivan.

Netop det med at komme kloden rundt er noget Naughty Dog har højt på prioriteringslisten. Både for at give differentierede spiloplevelser, men samtidig også for at fremvise alt det de kan præstere med grafik- og fysikmotoren i spillet. Endnu engang vil co-op og multiplayer udgøre en del af spiloplevelsen.

Og nå ja; det hele vil selvfølgelig også være tilgængeligt i 3D. Uncharted 3 udkommer sidst i 2011.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.