Vedligeholdelse af PlayStation Network udskudt

Skrevet af: Hoder Jensen - 25. august 2014 - kl. 17:41
Del denne artikel:
5 0

Efter gårdagens nedetid på PlayStation Network, så har Sony udskudt aftens planlagte vedligeholdelse.

PlayStation Network blev hårdt ramt af nedetid i går, sammen med Blizzard's Battle.Net, Riot Games netværk, Microsoft's Xbox Live, Twitch og andre online spil services. Nedetiden var ikke pga. fejlagtig udstyr eller brud på kabler, men desværre pga. DDOS angreb, som tvinger online services offline ved at overbelaste deres forbindelser. Der er intet som tyder på de berørte services har mistet data eller der er blevet stjålet data, hvilket normalt heller ikke er effekten af DDOS angreb, der dog nogle gange kan bruges som afledningsmanøvre for at skjule andre angreb.

Hvad præcist var motivation bag disse angreb vides ikke helt, da flere forskellige hacking grupper/personer har taget ansvaret for det, men det kostede en del nedetid for disse services og en del PlayStation 4 ejere blev ekstra hårdt ramt, da deres konsoller havde svært ved at starte op, pga. kommunikation med PlayStation Network var så langsom, at konsollen hang i opstartsfasen. Mon ikke man kan forvente en opdatering til PlayStation 4, så konsollen bedre kan håndtere sådanne situationer.
PSlife Share!
Inden disse angreb startede, havde Sony planlagt vedligeholdelse i dag, mere præcist fra kl. 19 til 02, men pga. gårsdagens begivenheder er den vedligeholdelse skubbet, så folk kan få lov til at spille online i aften.

Så er det store spørgsmål naturligvis, om disse "hackere" har tænkt sig at lade PlayStation Network være i fred eller om de vil forsætte med deres agenda.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her