Vinter opdateringen landet til Battlefield 1

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. februar 2017 - kl. 19:42
Del denne artikel:
1 0

Nye ranks, flere codex, bedre servere, et hav af fixes og ikke mindst ribbons er del af den nyeste opdatering til EA's skydespil.

Om ca. en måned lander den første betalte udvidelse til Battlefield 1 i form af They Shall Not Pass, som tilføjer den franske hær til spillet, ud over nye køretøjer, spiltyper, våben og ikke mindst baner. Men inden EA vil have flere penge for deres spil, så har de udgivet en stor opdatering, som udkom i går, der går under navnet "vinter opdateringen".

Den nye opdatering indeholder en del nye tilføjelser, ud over support for førnævnte udvidelse, samt en masse mindre rettelser. Den nok største tilføjelse, er at ordensbånd, også kendt som ribbons, som vi kender fra tidligere Battlefield spil, er blevet tilføjet. Der er blevet tilføjet 20 forskellige ordensbånd, som giver en bonus på 300XP hver gang de bliver indsamlet og i følger EA belønner de folk der er gode holdspillere. EA oplyser også at de vil tilføjer flere ordensbånd til spillet løbende.

PSlife Share!

Ud over farvet bånd, så er der blevet tilføjet elite codex på de 8 primære våben i spillet, som åbner en bonus på hele 25.000XP op, når man rammer 500 kills med hvert våben. Sammen med den nye elite codex, har class ranks fået sig et massivt boost fra 10 til 50, så der skulle være rigeligt at jage der, hvis man allerede har ramt rank 10 med sin soldat.

En anden vigtig tilføjelse, er muligheden for at stemme på næste map, som sker i overgangen fra det nuværende map til det nye og admins af egen servere, har fået forbedret kick og ban muligheder.

En præcis gennemgang, med mange noter kan ses på Battlefield.com og en time lang gameplay video, med gennemgang af de svenske udviklere kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her