Visceral Games lukker ned

Skrevet af: Hoder Jensen - 18. oktober 2017 - kl. 12:51
Del denne artikel:
9 0

Firmaet bag Battlefield Hardline og Dead Space er blevet lukket ned af EA, hvilket naturligvis også påvirker deres kommende Star Wars spil.

Visceral Games kunne næsten runde 20 år, men firmaet bag titler som Dante's Inferno, Dead Space og Battlefield Hardline er netop blevet lukket ned af deres ejer EA. Udmeldingen kom i går aften fra Patrick Söderlund, chef hos EA, på EA's egen side.

Visceral Games har ikke udgivet et spil siden Battlefield Hardline, men har de sidste par år arbejdet på et nyt action-adventure Star Wars spil sammen med Amy Hennig, der er kendt for sit arbejde på Uncharted hos Naughty Dog og var den primære person bag Uncharted 2. Der var derfor også store forventninger til dette nye Star Wars spil fra Visceral Games, der først blev fremvist for 2 år siden, hvor man omkring 2:40 kan se et kort blik af spillet, som er blevet kaldet Uncharted i Star Wars universet.

Men det bliver altså ikke Visceral Games som kommer til at stå for det nye Star Wars spil, som går under kodenavnet Ragtag, men derimod EA Vancouver, der i følge EA allerede havde arbejdet på projektet. Det nye Star Wars spil var oprindeligt planlagt til udgivelse i 2019, men EA oplyser at det ikke er tilfælde mere, de oplyser dog ikke hvornår så at de forventer at spillet lander. EA oplyser også at det ikke er Amy Hennig som står for spillet mere, men Steve Anthony, som bl.a. har arbejdet på Need for Speed: The Run.

Der har været meget stille fra Visceral Games og EA ang. Star Wars spillet, siden annonceringen for et par år siden. Dette forklarer så hvorfor, men det er stadigvæk en skuffende udvikling, både for Star Wars og Dead Space fans, hvor specielt Dead Space ikke ligner en serie der bliver genoplivet igen snart, desværre kan vi tilføje.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her