Yoshida: Lysbaren på Dualshock 4 forbliver tændt

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 17. januar 2014 - kl. 16:39
Del denne artikel:
22 0

Lysbaren på Dualshock 4 har visse funktioner, men kun hvis man samtidig ejer et Playstation kamera. Alligevel forbliver lysbaren tændt og dræner dermed Dualshock 4 hurtigere for strøm.

Lysbaren giver, sammen med PlayStation kameraet, en række fordele som for eksempel at PlayStation kameraet kan opfatte hvor i rummet de forskellige spillere befinder sig, og dermed arrangere splitscreen skærmfordelingen så det passer sammen. Derudover kan den ved nogle spil afspejle hvor meget liv man har tilbage og den kan give relevant spillerfarve ved lokal multiplayer.

Oprindeligt var det meningen at der, ligesom ved Xbox One, skulle følge et kamera med ved hver PlayStation 4 konsol. Dette blev dog droppet og PlayStation kameraet skal derfor købes som tilbehør. Hvis PlayStation kameraet havde fulgt med hver enkel PlayStation 4 konsol, ville der formentligt ikke være noget mærkeligt ved lysbarens konstante tilstand. Selvom PlayStation kameraet ikke er en del af standardopsætningen vil Sony stadig ikke ændre på den tekniske konfiguration af controlleren.

Lysbaren kan dog også være til gene. For eksempel kan lyset fra den blive reflekteret i skærmen og controllerens batteri ville måske endda holde et par ekstra timer hvis lysbaren blev slukket. Der er mange der gerne ser man får muligheden for at slukke for lysbaren. Nogle af dem har skrevet på Shuhei Yoshida, formanden for Sony Computer Entertainments Twitterprofil.

Her er et par eksempler:

Mimzymoo

“Hi. Will a future update disable the DS4 lightbar for games that don't use the light? Save some battery & charging :)”

Shuhei Yoshida

“No”

Joe Jackson

“that's a shame, battery life very short but now I have an extra long charging cable”

Shuhei Yoshida

”the LEDs do not use much battery”

Godt nok påstår Shuhei Yoshida at lysbaren ikke bruger ret meget batteri, men den må alligevel bruge lidt batteri. Siden vi nu er blevet fortalt at lysbaren ikke kommer til at blive slukket, må vi bare finde os i at lysbaren kan være irriterende når den reflekterer i skærmen og så måske lade den lidt oftere op end vi burde hvis lysbaren var slukket.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her