Metal Slug Anthology

Anmeldt af: Mikkel Vinther - 27. juli 2007 - kl. 10:23
Del denne artikel:
0 0

Metal Slug fylder 10 år, og det fejres med en komplet samling af samtlige Metal Slug spil, der er blevet udgivet samt et helt ny Metal Slug eventyr.

Metal Slug fylder 10 år, og det fejres med en komplet samling af samtlige Metal Slug spil, der er blevet udgivet samt et helt ny Metal Slug eventyr.

Metal Slug startede i 1996 som et NeoGeo spil og for at fejre 10 års jubilæumet er der blevet udgivet en Metal Slug Anthology udgivelse, som indeholder samtlige Metal Slug titler udgivet.

Metal Slug spillene har altid handlet om klassiske 2D sidescroller action, hvor du i rollen som en superagent skal nedkæmpe en hel hær og redde verden fra total ødelæggelse. Gameplayet består i bund og grund af, at man løber fra højre mod venstre og skyder alt, hvad der bevæger sig. Til at starte med har man kun adgang til ens trofaste pistol og en håndgranat, men når man nedlægger fjender, taber de forskellige våben, som man kan samle op. Våbene har dog kun begrænset ammunition, men de giver en god adspredelse og den fornødne ekstra ildkraft til at nedlægge fjender.Gameplayet i Metal Slug er typisk arkade underholdning med store fjender og masser af action. Gudskelov er Metal Slug Anthology en del nemmere at komme igennem end de originale arkade udgivelser, da man har mulighed for at fortsætte spillet selv efter man mister ens oprindelig to liv. Det gør, at man ikke sidder og flår håret ud af hovedet, men det fjerner også en smule af udfordringen i spillet.

De i alt syv Metal Slug spil, der er i Anthology, giver alle sammen et spændende kig på, hvordan serien har udviklet sig de seneste 10 år og man ser, hvordan grafikken er blevet bedre, fjenderne er blevet større og alting er blevet mere og mere episk. Gameplayet har dog ikke ændret sig drastisk over de sidste 10 år, der bliver tilføjet enkelte nye våben og køretøjer, men ellers forbliver gameplayet ens igennem alle de forskellige titler.

Gameplayet i Metal Slug er utroligt tilfredsstillende, og hvis man holder af gamle 2D spil, så vil man finde en masse underholdning i Metal Slug titlerne, og fornøjelsen bliver endnu bedre, når man er to sammen, der kæmper sig igennem spillet via co-op.Men det er ikke kun gameplayet, der er retro i Metal Slug. Grafikken er også ren retro med perfekte emulationer af de klassiske NeoGeo spil, og det er faktisk lidt et problem, at de er perfekte emulationer, for de første spil som blev afviklet på NeoGeo konsollen har nemlig en del slowdown, og dette er også tilstede i disse perfekte emulationer af de klassiske Metal Slug spil. Dette er en stor skuffelse, da man godt kunne have brugt lidt ressourcer på at fjerne disse problemer og levere et spil uden slowdown i overhovedet.

Musikken og lydeffekterne i spillet går igen igennem de fleste spil, og de forskellige stemmer, der bliver lagt på fjender og våben bliver ved med at lyde ens på tværs af alle spil, og i sidste ende begynder man at blive en smule frustreret over de meget ens våbenlyde og soundtracket på spillet.

Men selv med slowdowns er det stadig muligt at nyde spillets simple gameplay fyldt med action og uden så meget andet. Men i sidste ende er der kun så meget indhold i spillets gameplay, spillet kan koges ned til at skyde en masse folk, hoppe og skyde lidt mere. Og hvis man vælger at storme igennem alle spillene på en gang, så løber man ind i en mur og bliver hurtigt træt af dem.Men hvis man hiver en ven ind og spiller co-op, vil man finde nogle timers underholdning i spillet. For spillets største problem er, at titlerne er og bliver arkadetitler, hvilket gør, at det ikke tager mere end 20-30 minutter at gennemføre hvert spil, hvilket gør, at der ikke er meget at komme tilbage til efter man har arbejdet sig igennem alle de forskellige Metal Slug titler.

Hvis man er fan er gamle 2D actiontitler, så vil man elske Metal Slug Anthology, og hvis man har en ven, man kan spille co-op med, så bliver spillet blot endnu sjovere. Men hvis man ikke er interesserede i retrotitler eller gamle 2D sidescrollere, så vil man ikke få det store ud af Metal Slug Anthology.
Gameplay:7.9
Grafik:7.5
Online:-
Holdbarhed:5.0
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.