Project Snowblind

Anmeldt af: - 25. marts 2005 - kl. 15:45
Del denne artikel:
0 0

Crystal Dynamics og Eidos laver et Deus Ex lignende spil, men er Project Snowblind en værdig konkurrent til Xbox’s Halo og PS2’s Killzone? Vi kigger nærmere på spillet i denne anmeldelse af spillet.

Spillets historie er i starten lidt halvtynd og lyder nogenlunde som følger:
Som spiller er du Nathan Frost, der netop er blevet medlem af Liberty Coalition Army, der har til mål at kæmpe mod en ond general, der vil overtage Hong Kong.

Men man bliver (under spillets første bane) såret og ender halvdød på operationsbordet. Med lidt hjælp af diverse high tech gadgets ender man som en genmanipuleret soldat - lidt a la Deus Ex klar til endnu en gang at kæmpe mod de onde styrker i det krigsramte Hong Kong.

Gameplay
Efter man har været på operationsbordet, starter spillets egentlige handling, hvor man som ny og forbedret supersoldat skal kæmpe videre i den kamp, hvor man blev såret tidligere. Denne gang har man dog en lille fordel i form af sine førnævnte gadgets.

Project Snowblind er et first-person-shooter spil (FPS), og i starten virker det faktisk meget lig Goldeneye Rogue Agent.
Project snowblind

Man styrer sin figur rundt med den venstre analog stick (det er PS2 versionen, der er anmeldt her red.) og skyder ved hjælp af R1 knappen. Derudover har man, ved hjælp af de fire retningstaster, forskellige high tech gadgets til rådighed (nøjagtig som i Rogue Agent).

Gadgets – kaldet Bio-Augmentations:
 • Vison – En særlig mode, hvor man kan kigge gennem f.eks. vægge.

 • Electrical Storm – Med denne evne kan man sende 1 million joules af elektricitet gennem fjenderne. Det dejlige er, at elektriciteten selv finder fjenderne.

 • Cloak Generator – Gør dig midlertidig usynlig.

 • Ballistic Shield – Beskytter dig mod fjendens kugler.

 • Reflex Boost – En type bullet-time, hvor ens egen reflekser bliver hurtigere og derved gør, at fjenderne virker langsommere.


 • Disse Bio-Augmentations kan man så bruge på samme måde, som man brugte sit gyldne øje i Goldeneye Rogue Agent og derved få en fordel fremfor fjenderne.

  Styringen er generelt meget god i Project Snowblind, selvom man nogen gange godt kan fedte lidt rundt i det, når tingene spidser til og det bliver hedt på slagmarken.

  Multiplayer:
  Man kan spille op til 8 personer mod hinanden online i Project Snowblind. Dette giver spillet et mere socialt og sjovt aspekt, og det forlænger da også spillets levetid en del. Men som så mange andre spil med online mulighed er der ikke features nok til at fastholde spillernes interesse ret længe.

  Project Snowblind

  Grafik
  Grafikken er meget som vi så det i Goldeneye Rogue Agent, og man kunne godt savne en smule mere realisme og lidt mørkere farver, så der kommer noget mere stemning ind i billedet.
  Spillet har en lidt ”tegneserie-agtig” grafisk flade, f.eks. som i Timesplitter og Rogue Agent. Det fungerer sådan set ok, men til tider bliver man træt af det og kommer til at kede sig lidt.

  Men når man bruger sine Bio-Augmentations er grafikken rigtig flot. Desværre kan man jo ikke bruge disse gadgets hele tiden, og derfor bliver det en smule kedeligt, når man bare løber rundt og skyder på fjenderne.

  Lyd
  Lydsiden af Project Snowblind er lidt en blandet landhandel. På den ene side er musikken kedelig og nogen gange næsten ikke-eksisterende, men på den anden side er lydeffekterne ganske godt udførte, og lydene spiller en stor rolle i det adrenalin kick man får, når fjenderne myldrer frem med fingrene på aftrækkerne.

  Endnu engang må jeg bruge ordet desværre, for lydsiden i Project Snowblind er på intet punkt noget særligt og faktisk kun middelmådigt.

  Project SnowblindHoldbarhed
  Singleplayer:
  Er man en smule hardcore til FPS-spil uden brug af tastatur og mus, så kommer man forholdsvis hurtigt gennem Xbox og PS2 versionen, og spiller man PC udgaven med tastatur og mus, så byder Project Snowblind ikke på en vanvittig stor udfordring (dette er baseret på, at FPS er nemmere med tastatur og mus).

  Desværre lider PS2-versionen lidt under manglen på holdbarhed på singleplayer-siden, men det bliver godtgjort i multiplayer.

  Multiplayer:
  Her kan man spille op til 8 personer mod hinanden, og det gør jo, at det hele bliver lidt sjovere. Så kan man mødes online med folk fra rundt omkring kloden og dele lidt øretæver ud uden at det bliver kedeligt.

  Overall
  Project Snowblind er et okay FPS spil, men stadig middelmådigt i forhold til spil som Halo, Killzone og Timesplitters. Er man superfan af FPS spil, og holdte man meget af Deus Ex spillene, så er Project Snowblind helt sikkert købet værd. Men generelt er spillet ikke særligt nyskabende.
  Gameplay:8.0
  Grafik:8.0
  Online:
  Holdbarhed:7.0
  Overall 6.0
  Log ind og stem
  0
  Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
  Køb spillet - og støt PSlife
  Del denne artikel:
  Kommentarer
  Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.