SSX 3

Anmeldt af: - 26. januar 2004 - kl. 14:05
Del denne artikel:
0 0

Har man prøvet de tidligere versioner af spillet til PS2 og ikke været bjergtaget af dette spil, er der noget galt med Jer (eller mig).

En fantastisk oplevelse ....

Har man prøvet de tidligere versioner af spillet til PS2 og ikke været bjergtaget af dette spil, er der noget galt med Jer (eller mig). Det var da også med mange kys til følge af jeg modtog spillet juleaften af min kæreste. Min jul foregik et par tusinde kilometer fra min PS2, så det var først 27. december jeg fik prøvet spillet. Men skuffet det blev jeg ikke! Spillet lever fuldt op til de tidligere spil og tilføjer så meget nyt at man kun kan blive begejstret.

Før var spillet blot en samling af forskellige farverige baner i forskellige omgivelser: byer og baner. Nu har man lavet et samlet koncept: Et bjerg og 3 bjergtinder der alle 3 skal besejres. Disse bjergtinder har så et antal løb. Den sidste udfordring på en bjergtinde er så et løb fra toppen til bunden (Peak Race), på den øverste tinde betyder det et løb over 30 minutter. Genialt!

Løbene består af Race (hurtigst til målstregen), Freestyle (lav tricks og får point derefter) og Freeride (kør igennem en bane og find nogle challenges, såsom smadre glas på tid, køre en slags storslalum ned af bjerget o.s.v.).

Banerne er ligner meget banerne fra tidligere spil, og der ud over et antal offpiste baner, hvor der er placeret nogle velvalgte væltede træer som kan "grindes" på. Offpiste-banerne er rigtig gode til Race men naturligvis sværere at lave tricks på, men til tricks har man jo specielle tricks-baner som er konstrueret til det. Offpiste banerne er virkelig udfordrende, da der ikke er een vej ned af bjergsiden.

Har man SSX Tricky (SSX2), kan det så betale sig at købe SSX3? Det mener jeg ihvertfald! Grafikken har fået en tand op, musikken er som den plejer - rigtig fed, banerne mere spændende og udfordrende end nogenside og karakterene man kører med er fantasifulde og morsomme.

Online-delen kan jeg desværre ikke udtale mig om, men det skulle være muligt at køre alle baner online og tale sammen via headset. Hvor godt det virker kan jeg ikke udtale mig om - desværre.

Det mest negative jeg kan finde om SSX3 er at det kun er muligt at køre offline med 2 spillere. Personligt elsker jeg 4-spiller splitscreen, det kan være hylesjovt de steder hvor det virker godt, f.eks. Timesplitters-spillene eller Pro Evolution Soccer. Et spil mod flere af sine gode venner er altid at foretrække end helt alene mod maskinen.
Gameplay:9.0
Grafik:9.0
Online:
Holdbarhed:9.0
Overall 9.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.