Bethesda i gang med nyt projekt

Skrevet af: Tobias Thybo - 15. april 2013 - kl. 23:39
Del denne artikel:
5 0

Elder Scrolls-udviklerne arbejder på det, der ifølge dem selv gerne skulle blive deres ”største og bedste værk til dato”.

Skyrim har efterhånden været i butikkerne i et halvandet års tid, og den tid er primært blevet udnyttet til at lave ekstramateriale til det storslåede RPG fra Bethesdas side. Men nu fortæller udviklerne også på deres blog, at de kigger frem mod deres næste store projekt:

”Det sidste halvandet år har vi arbejdet på nyt materiale til Skyrim; fra spilopdateringerne, Creation Kit, Steam Workshop, Kinect support, til DLC. Dele af vores team har også været i pre-produktion på vores næste store projekt, og det spil er på det punkt, hvor det kræver studiets fulde opmærksomhed for at gøre det til vores største og bedste værk til dato.”

Bethesda tilføjer, at der stadig vil arbejdes med mindre opdateringer til Skyrim, men Bethesdas Pete Hines bekræfter til gengæld på Twitter, at der ikke kommer mere DLC.

Selvom Bethesda ikke afslører nogen detaljer om deres næste spil, kunne vejen meget vel været banet for en efterfølger til Fallout 3, der udkom i 2008.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.