Castle of Illusion remake til sommer

Skrevet af: Tobias Thybo - 16. april 2013 - kl. 00:37
Del denne artikel:
0 0

Den mere end tyve år gamle Mega Drive-klassiker bliver nu hevet op af skuffen og genoplivet af Sega på PlayStation Network.

Tyve år er lang tid i spilverden, og det lyder da næsten også som et sagn fra arkaisk tid, når der i dag tales om spil som Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, der udkom på Segas Mega Drive i 1990. Ikke desto mindre er det netop Castle of Illusion, der bliver den næste i rækken af HD-remakes. Det fortæller Segas Mai Kawaguchi på Sonys Playstation Blog.

Den gamle 2D-platformer bliver dog ikke kun pænere at se på. Sega Studios Australia har nemlig i samarbejde med chefen for det originale spil reelt skabt et nyt 2D/3D-spil, der bygger på originalens grundsten, siger Kawaguchi:

”Vi har også arbejdet meget tæt med det originale spils leder, som nu er hos Disney Interactive. Vi har det sjovt med at arbejde med hende på at realisere mange af de elementer, der var tiltænkt det originale spil, men som ikke kunne blive nået før nu på grund af tidligere konsolgenerationers tekniske begrænsninger. Hvis du har spillet det originale spil, vil du også se, at vi har holdt mange af spillets markante ikoniske elementer, der bidrog til at definere dette, for tiden omkring dets originale udgivelse, banebrydende spil, intakt.”

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse var det første spil i Segas Illusion-serie, hvis fire spil udkom mellem 1990 og 1995.

Se annoncerings-traileren til spillet her og de første officielle screenshots i galleriet herunder.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.