Beyond: Two Souls udkommer til oktober

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. marts 2013 - kl. 23:00
Del denne artikel:
3 0

Det næste spil fra Quantic Dream har længe været rygtet til udgivelse i maj, men det er nu rykket til Oktober, men der er også godt nyt.

Lad os bare starte med den dårlige nyhed; udgivelsen af Beyond: Two Souls er rykket fra maj til oktober, hvilket sandsynligvis gør Beyond: Two Souls til PlayStation 3's svanesang.

Men det er ikke kun dårligt nyt, fordi trods flere afvisninger fra David Cage, manden bag spillet, så spiller populære Willem Dafoe en vigtig rolle i Beyond: Two Souls. Dafoe spiller Nathan Dawkins, en forsker der prøver at analysere hovedpersonen Jodie's mystiske kræfter. Jodie bliver i øvrigt spillet af Ellen Page, hvilket blev afsløret på E3 sidste år.

PSlife Share!

Sammen med den afsløring har Sony og Quantic Dream udgivet en ny trailer for BEYOND: Two Souls, med fokus på Willem Dafoe's figur Nathan Dawkins, se den her på siden.

PSlife Share!

Ud over den nye trailer, er der også et kig på motion capture med Willem Dafoe og Ellen Page, hvilket giver et interessant indblik i hvor meget de 2 skuespillere skal leve sig ind i rollerne, samt Dafoe knytter et par kommentarer til oplevelsen og hans bedømmelse af historien i spillet. Se videoen bag om "optagelserne" lige her på siden.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.