Billige Black Friday spil og PS4 Pro til 2699 kr.

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. november 2016 - kl. 10:52
Del denne artikel:
0 0

Black Friday er overstået, men den nyeste PS 4 Pro kan man købe hele weekenden til en god pris, og så er der stadigvæk udsalg på spil.

Årets største shopping dag er overstået. Forhåbentligt fulgte i med i vores Black Friday tråd på vores forum, hvor der blev delt gode tilbud hele dagen. Men forbrugsfesten er ikke over og nogle enkelte tilbud lever stadigvæk, og et af dem som vi vælger at fremhæve er PS4 Pro, som kan anskaffes for 2699 kr. via Bilka.. Så er der næsten ingen undskyldning, hvis man skulle være kommet til at anskaffe sig et 4K tv i går.

Man kan også muligvis stadigvæk fange Uncharted 4 til 149 kr. i ens lokale bilka eller føtex weekenden ud, eller Deus Ex: Mankind Divided til 149 kr. fra Cdon, der stadigvæk byder på Titanfall 2 til 244 kr, Fallout 4 til 144 kr. og The Division til 144 kr.

PSlife Share!

Hvis man ikke er til fysiske spil, så kører PlayStation Store i Europa naturligvis også et udsalg og hvis man bruger en amerikansk PSN profil, så har den amerikanske PlayStation Store gang i black friday udsalg og black friday flash deals. Hvis man køber fra den amerikanske PlayStation Store, kan man yderligere opnå 10% rabat med følgende kode "D9NGJ7NF3L", som kun kan bruges en gang, så samle jeres indkøb.

Fik i købt noget godt, hvad var de bedste deals og ikke mindst, glædelig rødglødende bankkonto lørdag.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her