De første PlayStation Plus spil for Januar er afsløret

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. december 2015 - kl. 10:10
Del denne artikel:
14 0

Vi nærmer os en ny måned og dermed også nye PlayStation Plus spil, som vi nu kender navene på de 2 første titler på. *Opdateret*

Normalt kommer udmeldinger om PlayStation Plus spil fra PlayStation's Blog og selv om det sandsynligvis også sker senere i dag, så har PlayStation via email afsløret de 2 første titler.

Det drejer sig om Grim Fandango Remastered, et herligt klassisk klik og peg eventyrsspil, som vi anmeldte tidligere på året.

Spil nummer 2 er Hardware: Rivals, et online-multiplayer spil hvor man i forskellige fartøjer, i form af f.eks. buggies, tanks osv. skal nedlægge hinanden med våben. Hvis man kan huske Hardware: Online Arena fra PlayStation 2, så er det en direkte efterfølger til det. Hardware: Rivals er helt nyt og er som Grim Fandango Remastered eksklusivt til PlayStation.

De 2 afsløret spil er begge til PlayStation 4, så det er sandsynligvis Januar måneds PlayStation 4 spil vi har med at gøre her. Vi mangler dermed stadigvæk de 2 spil til PlayStation 3 og de 2 spil til PlayStation Vita, dog er Grim Fandango Remastered crossbuy med PlayStation Vita, så det kan muligvis tælle som et PlayStation Vita spil. Vi holder naturligvis øje med afsløringen af de resterende spil.

PSlife Share!

** Opdatering **

De resterende spil er blevet afsløret, til PlayStation 3 er det Dragon Age: Origins og Medal of Honor: Warfighter. Til PlayStation Vita er det Nihilumbra og Legends of War: Patton, hvor det sidstnævnte faktisk er et PSP spil, så det er vist meget passende at PlayStation Vita ejere også får Grim Fandango Remastered fra PlayStation 4 crossbuy.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her