Deus Ex: Universe annonceret til PS4

Skrevet af: Tobias Thybo - 2. oktober 2013 - kl. 22:25
Del denne artikel:
4 0

Deus Ex-serien fortsætter på næste generation. Sådan lyder det fra Eidos, der lover en lind strøm af nyt materiale og et Deus Ex: Human Revolution Director's Cut.

Deus Ex blev for to år siden genoplivet på konsollerne med Human Revolution, men udvikleren Eidos er slet ikke færdig med cyberpunk-serien. Således lyder det nemlig på selskabets officielle blog, at der i øjeblikket arbejdes på en række produkter, der samlet går under navnet Deus Ex: Universe. I første omgang vil et enkelt spil udgives til PC, PS4 og Xbox One, men der er ifølge chef David Anfossi mere i vente:

”Konceptet bag Deus Ex: Universe er at skabe en løbende, udvidende og forbundet spilverden bygget på tværs af en generation af kernespillere. Det er en forpligtelse fra vores side om at levere meningsfyldt materiale, der udvider serien jævnligt og at levere en dyb konspiration, der vil spænde over adskillige forbundne Deus Ex spil, for at skabe en mere fængslende og rigere oplevelse end nogensinde før.”

Samtidig kan David Anfossi afsløre, at en Director's Cut-version af Deus Ex: Human Revolution er klar til butikkerne den 22. oktober i USA og den 25. oktober i Europa. Den nye version skulle blandt andet komme med muligheden for at opleves fra PS Vita på en ”ny og unik” måde.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her