DriveClub får udgivelsesdato*

Skrevet af: Jesper Thuesen - 1. april 2014 - kl. 15:22
Del denne artikel:
16 0

Efter lang tids ventetid er det nu officielt: DriveClub udkommer i 2014. Der er dog ingen grund til at fatte telefonen og kontakte din nærmeste spilpusher.

DriveClub skulle oprindeligt have været en PlayStation 4-launch titel, men pr. 1. april 2014 venter vi fortsat på at kunne få fingrene i Sonys hypede bilspil. Nu er der dog nyt fra Evolution Studios, som både giver os en releasedato og yderligere information om spillets udgivelse.

Det bliver d. 15. november 2014 at vi alle skal køre om kap i DriveClub, men som allerede nævnt, så bliver spillets udgivelse en smule anderledes end først planlagt. DriveClub vil nemlig alene udkomme digitalt, så du skal altså have din virtuelle tegnebog op af lommen, hvis du vil sikre dig adgang til Sonys racer-satsning.

Der var også nyt omkring PlayStation Plus-udgaven af spillet og her kunne Evolution Studios fortælle, at DriveClub allerede vil være tilgængelig for PlayStation Plus-abonnenter i oktober, men at der dog vil være tale om en noget skrabet udgave, hvor der vil være adgang til fem køretøjer, som kan anvendes på to baner. PlayStation Plus udgaven vil herudover ikke have trophy support, medmindre man køber sig adgang til den fulde udgave.

PSlife Share!

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 15. november 2014. Vi glæder os til at køre om kap i nogle heftige efterårsræs.

Aprilsnar!!! .. håber vi :)
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her