E3.19 - Marvel’s Avengers fremvist på E3

Skrevet af: Hoder Jensen - 11. juni 2019 - kl. 11:48
Del denne artikel:
0 1

En af de største afsløringer fra dette års E3 skete i nat, med afsløring af Crystal Dynamics Avengers spil, hvor vi både fik en flot trailer, dato for spillet og info om en beta.

I nat blev Marvel’s Avengers fremvist, hvis fulde navn er Marvel’s Avengers: A-Day. I traileren som kan ses under nyheden her, kan vi se at Avengers er blevet frastødt af samfundet, efter en katastrofe som superheltene til dels får skylden for. Vi ser også de forskellige helte, som man kan spille; Captain America, Thor, Hulk, Iron Man og Black Widow.

De forskellige helte har dog ikke fået lagt stemmer til af deres hollywood skuespillere og som kan se fra traileren, har Crystal Dynamics, kendt fra Tomb Raider spillene, også valgt et lidt anderledes udseende til dem, sandsynligvis for at gøre dem anderledes fra Hollywood udgaverne. Man kan diskutere hvor vellykket det er, men spillet udkommer først den 15 maj 2020, så der er stadigvæk plads til finpudsning. Det er dog værd at bemærke, at der bestemt bruges dygtige stemmeskuespillere til spilet, skuespillere som Laura Bailey til Black Widow, Nolan North som Iron Man og Troy Baker som Hulk.

PSlife Share!

Det er dog ikke særligt meget gameplay vi har fået ud af traileren, men det blev samtidigt annonceret at spillet bliver single-player med fokus på historie, men kan også spilles via online co-op med op til 4 spillere. Spillet får også en live-service del, som løbende får tilføjet nyt indhold, i form af nye helte og områder til spillet. Det blev dog lovet at der ikke er nogle loot boxes og det nye indhold bliver gratis.

En længere fremvisning af gameplay, skulle blive fremvist på E3 bag lukket døre, hvilket offentligheden forhåbentligt snart får lov til at se. Det er dog muligt at Crystal Dynamics gerne vil polere spillet lidt mere, inden det bliver vist til de mange Marvel fans verden over. Til sidst er det værd at bemærke, at PlayStation 4 ejere vil få eksklusivt indhold til spillet, hvilket der dog ikke er nogle detaljer på pt., ud over en kommende beta vil lande først på PlayStation 4.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her