Gaikai kan gøre det muligt at tilføje nyt indhold

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 5. januar 2014 - kl. 02:06
Del denne artikel:
9 0

Ifølge ”US Patents & Trademarks Office” har Sony registreret en teknik, der gør det muligt for udviklere at tilføje nyt indhold til spil i skyen.

Som de fleste af os nok ved, så kommer Gaikai til Playstation 4 til USA engang i år, hvorimod resten af verden desværre må vente til 2015. Gaikai gør det muligt for os at spille Playstation 3 spil, og senere hen også Playstation 1 og 2 spil på vores Playstation 4, via en såkaldt cloud teknik.

Hvad vi dog ikke vidste om Gaikai, før nu, er at det er muligt at tilføje ekstra ting til et ældre spil der kan have været ude i flere år.

Patentet som Sony har registreret ser således ud:

”At finde nye måder at spille allerede eksisterende videospil kan øge levetiden på ældre spil. I stedet for at genspille det samme level eller gennemføre de samme missioner gentagne gange, ønsker spillere ofte nye udfordringer når de spiller ældre spil. I respons til dette behov, er spildesignere begyndt at producere minigames.

I et minigame kan spilleren blive instrueret i at gennemføre nye mål eller udfordre deres venner i en highscore i et format der ikke originalt var designet i det ældre spil.

Ydermere, siden minigamet er afledt af et ældre spil, så kan spilleren allerede kende karaktererne og de grundlæggende komponenter i spillet og vil derfor mere sandsynligt spille minigamet.”


Udviklere kan ændre ting i deres ældre spil så som at tilføje trofæer, leaderboards eller nyt indhold. Dette kan gøres ved alle spil, så længe udvikleren ønsker det. Det er i realiteten lige meget om der er tale om et Playstation 1, 2 eller 3 spil.

Det bliver interessant at se hvilke udviklere der vælger at gå tilbage til tidligere projekter og introducere nye elementer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.