GC: Spil Beyond: Two Souls fra din telefon

Skrevet af: Tobias Thybo - 22. august 2013 - kl. 00:54
Del denne artikel:
2 0

Det bliver muligt at styre sig igennem hele historiedelen af Beyond: Two Souls fra sin telefon eller tablet. En co-op-lignende mode bliver også tilgængelig.

Franske Quantic Dream har på gamescom afsløret, at deres kommende epos Beyond: Two Souls vil kunne styres helt uden hjælp af Dual Shock 3. En applikation, der kan hentes til både Iphones og Android-apparater, vil nemlig tillade spilleren at styre ved hjælp af touch-bevægelser.

Derudover kom det frem, at det bliver muligt at spille Beyond: Two Souls sammen med en ven – sådan da. Det bliver muligt for en anden spiller fra en telefon eller tablet at overtage styringen af den åndelige karakter Aiden, men man kommer reelt ikke til at spille samtidig. Man deles nærmere bare om arbejdsopgaverne.

Beyond: Two Souls er en af efterårets kæledægger i Sony-kataloget. Spillet har blandt andet opbygget de store forventninger med Willem Dafoe og Ellen Page i hovedrollerne, og Beyond skal forsøge at leve op til succesen Heavy Rain, der udkom for tre år siden. Beyond: Two Souls udkommer den 11. oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her